Baka och laga med bakugn.

En blogg om att baka och laga mat i en braskamin med bakugn.

torsdag 11 oktober 2012

Den franske bagaren

›
Idag damp det ner 10 stycken böcker av Sébastien Boudet. Den franske bagaren heter den och innehåller recept på surdegsbröd, men även matrec...
fredag 28 september 2012

Frukostbröd av durumvete och surdeg

›
Kunde inte hålla mig. Har bakat surdegsbröd hela sommaren i den vanliga ugnen och nu kan jag rakt av int hålla mig längre. Trots 24 grader v...
måndag 16 juli 2012

Ny fart på bloggen

›
Den här bloggen har legat nere ett tag, men nu jäklar är det dags att ta nya tag. Har bakat en hel del surdegsbröd i den vanlig ugnen i som...

Ny webbbutik säljer Svendsen braskaminer

›
Ny webbutik säljer Svendsen braskamin med bakugn . Brakaminer.se Man kan till och välja att delbetala braskaminen . Mycket bra tycker vi.
1 kommentar:
torsdag 10 mars 2011

Naanbröd

›
Till den indiska rätten Saag Paneer (hemgjordost och spenat) behöver man det platta indiska brödet Naan. Traditionellt görs brödet i en leru...
1 kommentar:
tisdag 1 februari 2011

Baguette i bakugn

›
Baguetter med dinkel och havssalt Dags för nästa test, baguetter. Brukar vanligtvis göra en baguetter med en deg som jag har rört ihop kvä...
1 kommentar:
måndag 24 januari 2011

Pizza i bakugn

›
Bakugnen på Svendsen kaminen har täljsten i botten. Vilket borde göra den perfekt för pizza. Eller? Har gjort en hel del pizza på en bakste...
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mikael Englund
Visa hela min profil
Använder Blogger.